Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Kontakt
Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks

Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks

Auto kamera za Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 2004-2013 vozila je veoma popularna auto oprema koja pored sigurnosnih funkcija, u smislu zaštite od krađa, omogućava i bezbednosnu funkciju u smislu obezbeđivanja dokaza kod saobraćajnih nezgoda. Pomoću auto kamere za auto možete snimati sve što se dešava u toku vožnje i kasnije pregledati snimak. Auto kamere za auto koje možete naći u našoj ponudi su visoke rezolucije sa mogućnošću noćnog snimanja i prostorom za memorijsku karticu. Poručite auto kameru za auto online ili putem telefona.

Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks
Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks

Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks Cena

Termin dashcam (auto kamera) izveden je iz engleskog izraza dashboard za instrument tablu i cam kao kratki oblik za kameru. Auto kamera za Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 2004-2013 vozila se postavlja u vozilo na instrument tablu s pogledom prema napred. U stvarnosti, međutim, većina auto kamera je pričvršćena za vetrobransko staklo pomoću vakuumske gume. Auto kamera sa kontinualnim i automatskim snimanjem mogla bi takođe pružiti idealne dokaze o mogućoj nesreći ako komplikovana pravna situacija u našoj zemlji nije postavila ograničenja u određenim slučajevima. Sudski video snimci sa video kamere prepoznaju se kao dokaz ako su očigledno napravljeni samo u svrhu snimanja u hitnim slučajevima. Snimke iz automobila na kojima se mogu prepoznati lične karakteristike poput registarskih tablica i lica može pomoći u slučaju razrešenja saobraćajnog prekršaja.

Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks Servis

Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks Prodaja

Auto Kamera Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 340ks Cena

Možete snimiti zadivljujuće pejzaže kada ste na odmoru. Auto kamera za Audi RS3 (8P) 2.5 TFSI RS 2004-2013 vozilo na instrument tabli sa dvostrukim objektivom omogućava snimanje okoline ispred Vašeg automobila i unutrašnjosti vozila. Ovo može biti atraktivna opcija za roditelje koji žele da prate rizično ponašanje svojih tinejdžera u vožnji. Ukoliko kameru sa dvostrukim objektivom ostavite da radi dok je automobil parkiran, možda ćete moći da snimite i zapise o krađi. Mnoge nadzorne kamere imaju funkciju otkrivanja sudara, što znači da će snimanje početi naglim kočenjem. Pre nego što se odlučite za kameru za automobil, preporučljivo je odrediti nekoliko kriterijuma koje video kamera treba da zadovolji. To uključuje ne samo rezoluciju slike, opcije podešavanja dužine video klipova i žiga za snimanje, već i vrstu pričvršćivanja na vetrobranskom staklu, kao i cenu i, pre svega, odnos cene i performansi. U našoj ponudi možete pronaći najbolje od proizvođača Garmin, Mio, Prestigio, Denver i drugih.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.